Diensten

Zakelijk & VIP vervoer

Haagse Taxi
Wij bieden een brede aanbod aan services aan. Denk hierbij aan normaal persoonsvervoer tot en met luxueuze zakelijk of VIP vervoer en van groepsvervoer tot en met koeriersdiensten.

Denkt u vaker een taxi van ons te willen gebruiken, dan kunt u uiteraard ook op rekening rijden. Misschien komt u zelfs in aanmerking voor contractuele vervoer en aantrekkelijke kortingen!

Voor meer informatie over het rijden op rekening, of contractueel vervoer, kunt u vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers via info@haagsetaxis.nl.

Haagse Taxi vervoert naast personen ook postpakketten en in principe alles wat met een taxi wettelijk vervoerd mag worden. U kunt bij Haagse Taxi terecht voor:

Schiphol Airport Taxi

The Hague Taxi to all airportsReserveer uw taxi snel en gemakkelijk online door hier te klikken.
U ontvangt na uw reservering een bevestiging van onze meldkamer. Mocht u onverhoopt niet binnen een uur een bevestiging hebben ontvangen, neemt u dan a.u.b. contact met onze meldkamer op via nummer 070 3 888 666.

Vaste tarieven voor met de taxi van regio Den Haag naar Schiphol Airport & Rotterdam The Hague Airport en van Schiphol Airport & Rotterdam The Hague Airport terug naar regio Den Haag.
Ook voor overige bestemmingen buiten regio Den Haag hebben wij vaste ritprijzen.

Telefonisch een taxi reserveren kan door te bellen naar 070 3 888 666 of per email via meldkamer@haagsetaxi.nl.