Groepsvervoer Den Haag

Zoekt u een taxibedrijf voor groepsvervoer in Den Haag? Bel Haagse Taxi en verzeker uzelf van een ontspannen en comfortabele rit van A naar B door één van onze vriendelijke chauffeurs. Onze taxi’s bieden ruimte voor maximaal 8 personen. Gaat u met een groep vrienden stappen of regelt u voor een groep een zakelijke rit? De taxi’s van Haagse Taxi zijn inzetbaar voor diverse soorten vervoer. Met Haagse Taxi reist u altijd in een schone en luxe taxi met representatieve chauffeur in pak. Onze taxidiensten zijn betaalbaar en we hanteren vaste ritprijzen. Hierdoor staat u niet voor onaangename verrassingen aan het einde van uw taxirit. Reizen met een groter gezelschap was dus nog nooit zo aangenaam en gemakkelijk!.

Vaste tarieven, ook voor groepsvervoer

Haagse Taxi hanteert bewust vaste ritprijzen, omdat we u geen onaangename verrassingen willen bezorgen. U kunt zelf de prijs van uw rit zelfs van tevoren berekenen. Voordat u bij ons in de taxi stapt, hebben we dus al een vaste prijs afgesproken waarmee u en uw gezelschap akkoord mee bent gegaan. U kunt bij ons direct telefonisch een taxi bestellen of u kunt online uw taxi reserveren.

Omdat we toch veelal vaste taxi tarieven hanteren, bieden we u ook de mogelijkheid om de vaste tarieven direct online te betalen via onze website. Natuurlijk kunt u ook gewoon in de taxibus betalen. Dit kan contant, maar ook met iDeal, PayPal of per creditcard.

Voordelen van Haagse Taxi

Haagse Taxi brengt u en uw groep overal naartoe, in het hoogst mogelijke comfort niveau en met de meest klantvriendelijke chauffeurs te bedenken. Maar dat is natuurlijk lang niet alles, de Haase Taxi biedt nog veel meer voordelen:

  • 24/7 bereikbaar
  • Online reserveren en betalen met iDeal, PayPal of Creditcard
  • Mogelijkheid om in de taxi te pinnen
  • Klantvriendelijk
  • Altijd schone en comfortabele taxi’s

Kies dus voor de Haagse Taxi om goedkoop, veilig, comfortabel en snel met een taxi van en naar Den Haag vervoerd te worden. Iedere rit met een van onze taxi’s is gegarandeerd stress vrij. Al onze chauffeurs zijn goed opgeleid, zijn zeer klantvriendelijk en beschikken over de juiste kennis van de straten uit de regio. Daarnaast kunt u er bij ons vanuit gaan dat u altijd in een schone en opgeruimde taxi stapt, met alle luxe die u nodig heeft. Van de lederen zetels tot een fijne radio aan boord, die op de zender van uw keuze wordt afgestemd.

Groepsvervoer reserveren

Wilt u een met een groep een taxi in Den Haag reserveren van maximaal 8 personen? Wij zijn het hele jaar door te bereiken via 070 3 888 666 – 7 dagen per week, 24 uur per dag. Of boek online uw groepsvervoer in Den Haag.