Schiphol travel taxi

Een van de speciale taxi diensten van de Haagse Taxi is onze Schiphol travel taxi. Deze brengt u snel en voordelig vanuit de regio Den Haag naar Schiphol en komt u ook weer op halen. Zo kunt u zonder stress uw vakantie beginnen of rustig de laatste voorbereidingen doen voor uw zakenreis. Kortom, met de Schiphol travel taxi komt u zonder stress en zonder problemen naar en van Schiphol. U kunt simpelweg reserveren en direct online betalen, of natuurlijk gewoon in de taxi.

Voor een vaste prijs naar Schiphol

Wij werken met vaste tarieven, zo weet u altijd waar u aan toe bent en staat u nooit voor verassingen. Zo brengen wij u in alle comfort al vanaf 60 Euro naar Schiphol. Maar dit is natuurlijk niet het enige voordeel van de Haagse Taxi:

  • 24/7 bereikbaar
  • Online reserveren en betalen met iDeal, PayPal of Creditcard
  • Mogelijkheid om in de taxi te pinnen
  • Klantvriendelijk
  • Altijd schone en comfortabele taxi’s

Kies dus voor de Haagse Taxi om goedkoop, veilig, comfortabel en snel van en naar Schiphol vervoerd te worden. Wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen en stress uw reis vanaf Schiphol kan vervolgen. Want wie wilt er nu niet zonder stress zijn of haar vakantie beginnen?

Over de Haagse Taxi

De Haagse Taxi biedt u zeer uiteenlopende taxidiensten aan. Van normaal persoonsvervoer tot en met luxueus zakelijk of VIP vervoer en van groepsvervoer tot en met koeriersdiensten. Geef uw wensen online of telefonisch door en wij zorgen dat we de gemaakte afspraken met u nakomen. Uw taxichauffeur is een jonge, rustige jongen met ruim 5 jaar ervaring in taxidiensten. Haagse Taxi heeft geen dakbord op de taxi bij het ophalen van zakelijke klanten. Kiest u voor zakelijk of VIP vervoer, dan wordt u opgehaald in een Mercedes S-klasse of E-klasse om u in het grootste comfort te vervoeren.

Haagse Taxi staat garant voor een fijne rit, of dit nu naar of van Schiphol of een andere vluchthaven is of wanneer u een taxi nodig heeft voor een doktersbezoek. Al onze taxichauffeurs zijn goed opgeleid en allen zeer klantvriendelijk. U bent er bij ons dan ook zeker van dat u altijd in een schone en nette auto vervoerd wordt. Wij vinden het belangrijk dat u zich veilig en comfortabel voelt in onze taxi, want uw rit is onze zorg.

Kies voor de Haagse Taxi

Wilt u gebruik maken van onze speciale Schiphol travel taxi? Neem dan snel contact op met de Haagse Taxi, zo kunt u veilig, voordelig en comfortabel van en naar Schiphol vanuit de regio Den Haag. U kunt ons bellen op 070 3 888 666 of direct online en snel een taxi naar Schiphol reserveren en daarbij direct online betalen via iDeal, PayPal of Creditcard.