24 uur, 7 dagen per weer bereikbaar!

Taxi Den Haag Schiphol

Taxi Den Haag Schiphol

Taxi Den Haag Schiphol nodig? Haagse Taxi verzorgt uw vervoer van  en naar de luchthaven op elk gewenst tijdstip. Voor een taxi richting het vliegveld gelden vaste tarieven. Bijvoorbeeld  een taxi Den Haag Schiphol, Rotterdam Airport, Eindhoven en overige luchthavens.

U kunt bij ons direct bestellen en vooraf betalen (online). Natuurlijk kunt u bij ons ook gewoon vooraf reserveren en gewoon in de taxi contant afrekenen of pinnen.

Ophalen van Schiphol

Op de dag van uw aankomst controleren wij uw vluchtgegevens. Eventuele vertragingen worden automatisch aangepast in onze planning. Het afspreekpunt op Schiphol is het meeting point (rood witte geblokte pilaar in de centrale aankomsthal). Zodra u het vliegtuig verlaat en uw telefoon aanzet, neemt onze chauffeur contact met u op.

Buiten het vaste tarief kunnen er kosten voor het parkeren en wachten in rekening worden gebracht indien de klant, na het landen en ophalen van bagage, te laat aankomt.

Taxi reserveren of direct bestellen? KLIK HIER!

Airport Taxi

De onderstaande tarieven gelden alleen met maximaal 4 personen. Rijdt u met maximaal 8 personen, bel dan 070 3 888 666.

Airport Taxi - Taxi Schiphol

SCHIPHOL AIRPORT

 

OPHALEN / PICK UP (max 4 pers)

€ 60,-

 

BRENGEN / DROP OFF (max 4 pers)

€ 60,-

 

(Alleen in combinatie met een retourrit)
 

BELLEN / CALL NOW

RESERVEER OF BESTEL ONLINE

Airport Taxi - Taxi Schiphol

ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT

 

OPHALEN / PICK UP (max 4 pers)

€ 37,-

 

BRENGEN / DROP OFF (max 4 pers)

€ 37,-

 

BELLEN / CALL NOW

RESERVEER OF BESTEL ONLINE

OVERIGE VASTE TARIEVEN

Wist u dat wij ook voor andere bestemmingen en luchthavens wij aantrekkelijke vaste tarieven aanbieden?
Boek een retour en ontvang korting op uw terug-rit!

Klik hier om alle overige vaste tarieven te bekijken.

Taxi Schiphol

Parkeren op Schiphol is een dure aangelegenheid. Zeker als u voor langere tijd naar het buitenland vertrekt, kunnen de kosten voor het parkeren van uw auto aardig in de papieren lopen. Alleen al om deze reden bent u al gauw goedkoper uit als u ervoor kiest om u te laten vervoeren met een taxi.
Woont u in de omgeving van Den Haag? Dan is het vervoer met een taxi helemaal ideaal! De Haagse Taxi brengt u van uw huis rechtstreeks naar het vliegveld, helemaal klaar om in het vliegtuig te stappen.

Zonder problemen naar het vliegveld

Een luchthaven taxi heeft allerlei voordelen. Het reizen wordt er heel comfortabel van, u kunt zich al helemaal concentreren op de reis en de luchthaven taxi brengt u zo dichtbij de ingang als mogelijk is. Ook als u ’s avonds naar Schiphol moet, of zelfs midden in de nacht is dat geen probleem voor de Haagse Taxi. Deze taxi naar het vliegveld rijdt 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Bij deze taxiservice bent u gegarandeerd van nette, beleefde chauffeurs en goede auto’s.

Taxi Den Haag Schiphol

Moet u naar Schiphol? De Taxi Den Haag Schiphol hanteert hier een vaste ritprijs voor. Al voor €60,00 wordt u bij uw huis opgehaald en op Schiphol afgeleverd. Hiervoor wordt uiteraard gereden in schone en comfortabele auto’s, zodat u optimaal kunt genieten van de rit.

Ook voor zakelijk vervoer is het mogelijk gebruik te maken van deze airport taxi. U rijdt dan in een auto waar geen dakbord op staat. Uiteraard is de taxi voorzien van alle comfort.

Taxi Rotterdam Airport

Al voor €37,00 naar Rotterdam Airport? Geen enkel probleem. Met de taxi Rotterdam Airport wordt u voor dit bedrag netjes voor de deur opgehaald en brengt de taxi u veilig en snel naar het vliegveld.
Om een rit met deze taxi te boeken kunt u altijd bellen, de Haagse airport Taxi is altijd bereikbaar.
Betalen achteraf gaat heel gemakkelijk via creditcard. Uiteraard kunt u ook pinnen of cash betalen, net wat u het beste uitkomt.

Airport taxi

Als u zich helemaal geen zorgen wil maken over uw rit, is het praktisch deze vast van tevoren aan te melden en te boeken. U weet dan zeker dat alles goed geregeld is, en kunt zich bezig houden met andere dingen die voor deze reis geregeld moeten worden. Om de service compleet te maken, kunt u kiezen voor de wekservice. Als de taxi naar het vliegveld van te voren geboekt is, kunt u een telefoontje ontvangen zodat u wakker gemaakt wordt en op tijd klaar kunt staan om met de taxi mee te gaan.

Contact opnemen?
Contact opnemen?
Taxi Bestellen?
info@haagsetaxi.nl
+31703888666