Taxi Den Haag Schiphol

Taxi Den Haag Schiphol

Dé professionele taxi van Den Haag – Schiphol

Heeft u een taxi nodig van Den Haag naar Schiphol, of van Schiphol naar Den Haag? Dan bent u bij de Haagse Taxi aan het juiste adres. Haagse Taxi verzorgt uw vervoer van en naar de luchthaven op elk gewenst tijdstip. Voor een taxi richting het vliegveld gelden vaste tarieven. Het is wel zo fijn om voor uw reis niet aan het vervoer naar het vliegveld te hoeven denken. Daarnaast is het parkeren op een vliegveld best prijzig, al helemaal als u meerdere dagen weggaat. Onze professionele taxichauffeurs brengen u graag naar de eindbestemming van u wensen.

Boek vandaag nog een taxi van Den Haag naar Schiphol of andersom. U kunt bij ons direct bestellen en vooraf betalen (online). Bel naar 070 3 888 666 als u contact wenst. We zijn alle dagen van de week dag en nacht bereikbaar.

Direct en snel een taxi reserveren?

Airport Taxi

De onderstaande tarieven gelden alleen met maximaal 4 personen. Rijdt u met maximaal 8 personen, bel dan 070 3 888 666.

Airport Taxi - Taxi Schiphol

SCHIPHOL AIRPORT

OPHALEN / PICK UP (max 4 pers)

€ 90,-

BRENGEN / DROP OFF (max 4 pers)

€ 85,-

(Alleen in combinatie met een retourrit)

BELLEN / CALL NOW

RESERVEER OF BESTEL ONLINE

Airport Taxi - Taxi Schiphol

ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT

OPHALEN / PICK UP (max 4 pers)

€ 52,-

BRENGEN / DROP OFF (max 4 pers)

€ 52,-

BELLEN / CALL NOW

RESERVEER OF BESTEL ONLINE

OVERIGE VASTE TARIEVEN

Klik hier om alle overige vaste tarieven te bekijken.

Professionele taxiservice naar Schiphol

Niks is makkelijker dan door een taxi opgehaald te worden om naar Schiphol
te reizen. Parkeren op Schiphol is immers een dure aangelegenheid. Zeker als u voor langere tijd naar het buitenland vertrekt, kunnen de kosten voor het parkeren van uw auto aardig in de papieren lopen. Alleen al om deze reden bent u al gauw goedkoper uit als u ervoor kiest om u met een taxi van Den Haag naar Schiphol te laten vervoeren. De Haagse Taxi brengt u van uw huis rechtstreeks naar het vliegveld, helemaal klaar om in het vliegtuig te stappen. U heeft zelf geen omkijken meer naar het vervoer naar het vliegveld. Dat is wel zo gemakkelijk. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor:

Wij staan bekend om onze service, stiptheid en professionaliteit.

7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar

Een airport service naar Schiphol kent allerlei voordelen. Het reizen wordt er heel comfortabel van, u kunt zich al helemaal concentreren op de reis en de luchthaven taxi brengt u zo dichtbij de ingang als mogelijk is. Ook als u ’s avonds naar Schiphol moet, of zelfs midden in de nacht is dat geen probleem voor de Haagse Taxi. Bij deze taxiservice bent u gegarandeerd van nette, beleefde chauffeurs en goede auto’s. U geniet bij onze goedkope taxicentrale van de volgende voordelen:

  • Aantrekkelijke vaste tarieven
  • 100% garantie. Uw rit is immers onze zorg
  • Gratis wekservice. Wilt u wakker gebeld worden? Dat is geen probleem!
  • We zijn 7 dagen per week 24 uur per dag
    bereikbaar. U kunt de meldkamer te allen tijde bereiken.
  • U kunt gemakkelijk eenvoudig reserveren en direct betalen
  • De chauffeurs zijn goed opgeleid en hebben kennis van de wegen op dit traject

U betaalt bij ons vaste tarieven en wordt naar uw bestemming gebracht in comfortabele voertuigen die voorzien zijn van alle luxes die u zich kunt wensen.

We halen u ook op van Schiphol

Maar we kunnen u natuurlijk ook ophalen van Schiphol middels onze taxi service. Stel, het is de dag waarop u aankomt op Schiphol. Op de dag van uw aankomst controleren wij uw vluchtgegevens. Eventuele vertragingen worden automatisch aangepast in onze planning. Het afspreekpunt op Schiphol is het meeting point (rood witte geblokte pilaar in de centrale aankomsthal). Zodra u het vliegtuig verlaat en uw telefoon aanzet, neemt onze chauffeur contact met u op. Buiten het vaste tarief kunnen er kosten voor het parkeren en wachten in rekening worden gebracht indien de klant, na het landen en ophalen van bagage, te laat aankomt.

Kwalitatieve rit voor een vaste lage prijs

Moet u naar Schiphol? De goedkope taxi naar Schiphol hanteert hier een vaste ritprijs voor. Al voor €85,00 wordt u bij uw huis opgehaald en op Schiphol afgeleverd. Hiervoor wordt uiteraard gereden in schone en comfortabele auto’s, zodat u optimaal kunt genieten van de rit. Ook voor zakelijk vervoer is het mogelijk gebruik te maken van deze airport taxi. U rijdt dan in een auto waar geen dakbord op staat. Uiteraard is de taxi voorzien van alle comfort. Moet u ’s ochtends vroeg of midden in de nacht op het vliegveld zijn, en wenst u gewekt te worden? Dat is geen probleem, we bellen u graag wakker. Deze extra service die we u met veel plezier aanbieden is compleet gratis.

Reserveer vandaag nog een taxi naar Schiphol

Gaat u binnenkort met het vliegtuig en zoekt u een taxi van Den Haag naar Schiphol? Bestel vandaag nog een taxi en geniet van de voordelen. Hierdoor hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken om het vervoer naar Schiphol. We kunnen u natuurlijk ook ophalen nadat u na een reis weer op Schiphol geland bent. We brengen u graag van A naar B. Heeft u vragen, of wenst u meer informatie? Of wilt u liever telefonisch een taxi bestellen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 070 3 888 666. We helpen u namelijk graag verder.