Taxicentrale Den Haag

Bent u op zoek naar een betrouwbare en klantvriendelijke taxicentrale in Den Haag? Haagse Taxi is dé taxicentrale in Den Haag die u zoekt. Met diverse mogelijkheden op het gebied van persoonsvervoer, zakelijk- en VIP vervoer kunnen wij u goed van dienst zijn. Wij vervoeren u van A naar B. Wel zo gemakkelijk, zo hoeft u niet met het openbaar vervoer. Hierdoor weet u zeker dat u op tijd zult aankomen op plaats van bestemming en kunt u ontspannen genieten van de reis.

Haagse Taxi

De taxicentrale in Den Haag van Haagse Taxi kan u gemakkelijk vervoeren naar de plaats van bestemming. Met onze diverse mogelijkheden is er altijd een passend aanbod voor u. Denk daarbij aan persoons-, zakelijk- en VIP vervoer. Daarnaast bieden wij ook koeriersdiensten en groepsvervoer aan. U kunt alle kanten op bij de taxicentrale in Den Haag. Onze taxi’s zijn schoon en opgeruimd en zijn voorzien van de benodigde luxe. De chauffeur is opgeleid en vriendelijk en maakt uw reis tot een prettige ervaring. Erg handig is ook dat u direct een rit online kunt reserveren, zo hoeft u niet te bellen of mailen.

Direct online reserveren en betalen

Haagse Taxi biedt u de mogelijkheid om uw taxirit in Den Haag direct online te reserveren en eventueel te betalen via iDeal, Paypal of creditcard. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om telefonisch uw rit te boeken en vervolgens in de taxi per pinpas of contant te betalen. Zo kunt u kiezen wat u het prettigst vindt. Met een vast tarief komt u nooit voor verrassingen te staan. Geef uw wensen door en wij komen u ophalen op het afgesproken tijdstip.

Bel ons gelijk

Wilt u meteen een rit boeken? Bel ons dan gelijk op 070-3888666 om een afspraak te plannen! Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen om een rit online te reserveren en betalen. Voor overige vragen over onze diensten kunt u ons altijd bellen of mailen, wij helpen u graag.