Taxiservice Den Haag

Bent u op zoek naar de beste taxiservice in Den Haag? Bel Haagse Taxi en verzeker uzelf van een ontspannen en comfortabele rit van A naar B door één van onze vriendelijke chauffeurs. Onze naam zegt het al, wij zijn dé taxiservice van Den Haag, dé Haagse Taxi. Wij bieden dan ook verschillende soorten vervoer aan, van groepen en personen tot zakelijk en VIP vervoer. Bij ons bent u altijd gegarandeerd van goed geschoolde taxichauffeurs en comfortabele taxi’s die van alle gemakken zijn voorzien.

De beste service, voor een vaste prijs

Haagse Taxi hanteert bewust vaste ritprijzen, omdat we u geen onaangename verrassingen willen bezorgen. U kunt zelf de prijs van uw rit zelfs van tevoren berekenen. Voordat u bij ons in de taxi stapt, hebben we dus al een vaste prijs afgesproken waarmee u en uw gezelschap akkoord mee bent gegaan. U kunt bij ons direct telefonisch een taxi bestellen of u kunt online uw taxi reserveren.

Omdat we toch veelal vaste taxi tarieven hanteren, bieden we u ook de mogelijkheid om de vaste tarieven direct online te betalen via onze website. Natuurlijk kunt u ook gewoon in de taxi zelf betalen. Dit kan contant, maar ook met uw pinpas.

Over de Haagse Taxi

De Haagse Taxi biedt u zeer uiteenlopende taxidiensten aan. Van normaal persoonsvervoer tot en met luxueus zakelijk of VIP vervoer en van groepsvervoer tot en met koeriersdiensten. Geef uw wensen online of telefonisch door en wij zorgen dat we de gemaakte afspraken met u nakomen. Uw taxichauffeur is een jonge, rustige jongen met ruim 5 jaar ervaring in taxidiensten. Haagse Taxi heeft geen dakbord op de taxi bij het ophalen van zakelijke klanten. Kiest u voor zakelijk of VIP vervoer, dan wordt u opgehaald in een Mercedes S-klasse of E-klasse om u in het grootste comfort te vervoeren.

Haagse Taxi staat garant voor een fijne rit, of dit nu naar of van Den Haag of een andere stad is of wanneer u een taxi nodig heeft voor een dokters- of familiebezoek. Al onze taxichauffeurs zijn goed opgeleid en allen zeer klantvriendelijk. U bent er bij ons dan ook zeker van dat u altijd in een schone en nette auto vervoerd wordt. Wij vinden het belangrijk dat u zich veilig en comfortabel voelt in onze taxi, want uw rit is onze zorg.

Kies voor de beste taxiservice!

Wilt u gebruik maken van de beste taxiservice in Den Haag? Wij zijn 7 dagen in de week, 24 uur per dag via 070 3 888 666 bereiken om uw taxi te bestellen. Of boek online uw taxiservice in Den Haag.