Uitstekende airportservice

Op zoek naar een uitstekende airportservice?

Stel: u gaat op vakantie of zakenreis, u moet aan allemaal belangrijke zaken denken bij het inpakken, van tevoren inchecken, documenten uitzoeken, kleding sorteren en bovenal niet uw paspoort vergeten. Komt het stressgevoel alweer een beetje naar boven borrelen? Ja, een reis en vooral een vliegreis brengt vaak veel geregel met zich mee. Om u te ontlasten biedt Haagse Taxi voor u en uw reisgezelschap een uitstekende airportservice aan vanaf uw voordeur tot aan het vliegveld. Geen stress over het regelen van eigen vervoer, hoge parkeerkosten, shuttlebussen, het uitzoeken van trein- en bus tijden en gesjouw met zware bagage, maar een comfortabele taxirit van deur tot deur.

Schiphol Taxi

De airportservice van Haagse Taxi

Met onze airportservice bieden wij een flexibele service waar u op elk gewenst tijdstip gebruik van kunt maken. Onze taxi’s zijn altijd netjes en schoon en voorzien van de nodige luxe, zoals airco, ruime zitplaatsen, een dvd-installatie en radio aan boord en een navigatiesysteem. Onze taxichauffeur beschikt over de benodigde stratenkennis. Daarnaast reist u altijd voor een vast tarief naar het vliegveld toe. Het bestellen van een taxi gaat gemakkelijk en snel: online reserveren en betalen. Maar wij bieden ook de mogelijkheid om een taxi te reserveren en in de taxi met contant geld of de pin te betalen.

De voordelen van onze airportservice

Naast het gemak en de ontspanning die onze airportservice u biedt, ervaart u nog veel andere voordelen als u een taxi reserveert bij Haagse Taxi. Wij houden graag rekening met uw persoonlijke wensen en sluiten hier graag op aan met onze service en voordelen:

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar;
  • Ontspannen en veilig vervoer;
  • Schone, comfortabele taxi’s;
  • Klantvriendelijke, goed opgeleide chauffeurs en uitstekende service;
  • Gemakkelijk online boeken en direct betalen met onder meer iDeal, PayPal of Creditcard;
  • Pinmogelijkheden in de taxi;
  • Chauffeurs zijn altijd op de hoogte van de laatste verkeersinformatie;
  • Altijd een vaste prijs.

Gebruik maken van onze airportservice?

Wilt u gebruik maken van onze airportservice en wilt u deze nu direct boeken voor uw reis? Of bent u misschien op zoek naar meer informatie over onze diensten? U kunt op onze website eenvoudig en snel een taxi reserveren op een door u gewenste datum en tijdstip en online betalen. Betaalt u liever in de taxi? Dan kunt u een reservering maken voor de airportservice en in de taxi contact afrekenen of met de pin betalen. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!